Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

Video

Gallery

Audio

Price Table

Any Occasion

$99.99Per/Month

Our gift cards are the perfect
present for any occasion

Get this plan

Special Occasion

$199.99Per/Month

Our gift cards are the perfect
present for any occasion

Get this plan

Kids

$299.99Per/Month

Our gift cards are the perfect
present for any occasion

Get this plan

Testimonials

– Jag hade läst igenom alla budskapen utan att finna något fel i dem. Jag bjöd då in Vassula, och organiserade ett möte. Tiotusen personer kom.

Biskop Felix Toppo

Biskop

Hon gav ett tal i Hallgrímskirkju, nationalhelgedomen, som var fylld till brädden av tysta förväntansfulla människor. Hennes nådegåva är Guds omsorg för sin kyrka, en förtröstansfull manifestation av tro. Kristi budskap till henne var uppmuntran att be för alla kristnas enhet. Att be för människor som söker tröst i Gud, så att de lutar sig mot honom och lyssnar till hans orubbliga hjärtslag av medkänsla.

Biskop emeritus Karl Sigurbjörnsson

Biskop

Min man gick in på Sant Liv i Gud:s hemsida. Där fick han höra en vidunderligt vacker musik med fantastiskt vackra variationer. Man kunde ej urskilja något instrument. Han ropade på mig och vi avnjöt tillsammans den vackra musiken, det var som himmelsk musik. Dagen därpå, då vi gick in på hemsidan igen, spelades inte musiken. Då vi ringde och frågade varför man tagit bort musiken fick vi svaret att där hade ALDRIG varit musik!! Vi kände då att detta måste vara äkta.
Budskapen har revolutionerat vårt andliga liv. Vi läser budskapen varje dag och vi har fått en djupare förståelse för bibeln.

Ett par från Malmö

Anonym

På sensommaren 2013 meddelade min dåvarande hustru att hon ville skiljas. Detta kom som en chock för mig och jag gick in i en djup livskris med en depression som följd. Vassulas texter har under min svåra period betytt otroligt mycket för mig. Ibland har Budskapen varit det enda som burit mig igenom bottenlös förtvivlan, självmordstankar, ångest och depression.

En person

Anonym

Jag läste alla böckerna Sant Liv i Gud. När Jesus säger till Vassula: ”ta nattvarden så ofta du kan” (19/8 1988), då går jag beslutsamt till kyrkan för att delta i mässan. Till min stora förvåning förstår jag orden och texterna på ett sätt som jag aldrig gjort förut. Det är samma ord och uttryck som jag läst i TLIG-böckerna. Jag följer med i mässan på ett nytt och mera medvetet sätt.

En kvinna

Sales Manager

Map

Böcker Sant liv i Gud

Address

Sverker Tronêt
Gråmåns, Rök – Eveboda
599 94 Ödeshög

+46732232238

Sociala medier
Nyhetsbrev

Sant liv i Gud © 2024. Alla rättigheter förbehållna.