Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

Villkor för bokhandeln

Gör så här

Klicka på de varor du är intresserad av, och sedan på “Köp” om du vill lägga dem i kundvagnen. Du kan också välja antal. Gå sedan till “Kundvagn” för att se vad du valt, eller “Kassa” för att skicka iväg din beställning. Du kan alltid vända dig till oss via epost eller telefon, se under “Kontakt”.

Betalning
Betalning sker via medföljande faktura. Som ideell förening är vi momsbefriade varför ingen moms tillkommer på de angivna priserna. Kostnaden för frakt tillkommer, och anges på den medföljande fakturan, ej i kassan. Priserna baseras på våra tryckkostnader. Vassula får inga pengar, och föreningen får heller inte göra någon vinst. Därför är våra priser låga. Skulle du ändå ha svårt att betala, hör av dig till oss så kan vi diskutera priset.

Frakt
Vi sänder våra artiklar med postens brev och paket, och vi väljer det billigaste alternativet. Fraktpriset anges på den medföljande fakturan. 

Leverans
Allt arbete inom “Den ekumeniska föreningen Sant Liv i Gud”, som översätter, trycker och sprider dessa böcker, sker på ideell basis. Vi kan därför inte utlova en viss tid inom vilken en vara levereras, men försöker göra det så snabbt som möjligt. 

Köpvillkor

1. Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när Sant Liv i Gud – Ebutik bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse genereras automatiskt. Sant Liv i Gud – Ebutik har ägande- och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund.

2. Pris
Som ideell förening är vi momsbefriade varför ingen moms tillkommer på de angivna priserna. Kostnaden för frakt tillkommer, och anges på den medföljande fakturan, ej i kassan. Inga expeditionskostnader tillkommer.

3. Frakt
En fraktkostnad tillkommer på priset. Vi sänder våra artiklar med det billigaste alternativet bland Postens brev och paket. Fraktpriset anges på den medföljande fakturan.

4. Betalningsvillkor
Faktura på de beställda varorna medföljer leveransen. Betalningen skall vara oss tillhanda senast 30 dagar efter leverans. I de fall summan överstiger 1000 SKr vill vi gärna att du antingen är bekant, eller betalar in på vårt PlusGiro 837 35 35-7 i förskott. 

5. Leveranser
 
Allt arbete inom “Den ekumeniska föreningen Sant Liv i Gud” sker på ideell basis under vår fritid. Vi kan därför inte utlova en viss tid inom vilken en vara levereras, men försöker göra det så snabbt som möjligt. Paketen levereras av Posten.

6. Skadat gods
När du tar emot din vara är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget och innehållet vara skadat så meddelar du detta till ditt postcenter eller direkt till transportören. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat. Vi är tacksamma om du meddelar oss snarast om det inträffar.

7. Ångerrätt och Öppet köp
Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid utnyttjande av Ångerrätt/ Öppet köp betalar kunden för frakten. Ångerrätt och Öppet köp gäller inte då varor inte kan återlämnas i obrukat och oskadat skick. Om du får hem en vara som är felaktig eller felexpedierad, betalar vi givetvis returfrakten.Kontakta oss så kommer vi överens om hur ersättning för returen ska betalas till dig.

8. Reklamationer
Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt skall du kontakta oss via e-post eller telefon inom en vecka. Sant Liv i Gud – Ebutik följer konsumentköplagen vilket innebär 36 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns i varan vid leverans. Detta gäller inte i de fall då vi ej kan hitta något fel på produkten eller då du orsakat skadan själv. Vanligt slitage ersätts ej.

9. Återbetalningar 
Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår.

10. Reservationer
Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

Force Majeur
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal. Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm. Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

Behöver ni hjälp?

Kontakta oss om ni har fler frågor om retur eller återbetalning.

Böcker Sant liv i Gud

Address

Sverker Tronêt
Gråmåns, Rök – Eveboda
599 94 Ödeshög

+46732232238

Sociala medier
Nyhetsbrev

Sant liv i Gud © 2024. Alla rättigheter förbehållna.