Hoppa till innehållet Hoppa till sidfoten

about us

We are online retail store
selling books published by the best publishers
with precision and style.

Peter Bowman

Creative Director

– Jag hade läst igenom alla budskapen utan att finna något fel i dem. Jag bjöd då in Vassula, och organiserade ett möte. Tiotusen personer kom.

Biskop Felix Toppo

Biskop

Hon gav ett tal i Hallgrímskirkju, nationalhelgedomen, som var fylld till brädden av tysta förväntansfulla människor. Hennes nådegåva är Guds omsorg för sin kyrka, en förtröstansfull manifestation av tro. Kristi budskap till henne var uppmuntran att be för alla kristnas enhet. Att be för människor som söker tröst i Gud, så att de lutar sig mot honom och lyssnar till hans orubbliga hjärtslag av medkänsla.

Biskop emeritus Karl Sigurbjörnsson

Biskop

Min man gick in på Sant Liv i Gud:s hemsida. Där fick han höra en vidunderligt vacker musik med fantastiskt vackra variationer. Man kunde ej urskilja något instrument. Han ropade på mig och vi avnjöt tillsammans den vackra musiken, det var som himmelsk musik. Dagen därpå, då vi gick in på hemsidan igen, spelades inte musiken. Då vi ringde och frågade varför man tagit bort musiken fick vi svaret att där hade ALDRIG varit musik!! Vi kände då att detta måste vara äkta.
Budskapen har revolutionerat vårt andliga liv. Vi läser budskapen varje dag och vi har fått en djupare förståelse för bibeln.

Ett par från Malmö

Anonym
you have to know

Books Bestsellers

Our Blog

Latest Articles & Tips

Böcker Sant liv i Gud

Address

Sverker Tronêt
Gråmåns, Rök – Eveboda
599 94 Ödeshög

+46732232238

Sociala medier
Nyhetsbrev

Sant liv i Gud © 2024. Alla rättigheter förbehållna.